Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γκιόκας Χρήστος

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ με φροντιστηριακή πείρα και παιδαγωγική επάρκεια παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα (Αρχαία, Έκθεση, Λογοτεχνία, Ιστορία) σε μαθητές όλων των τάξεων. Σε κάθε μάθημα θα παρέχονται σημειώσεις και ασκήσεις. Σε τακτά διαστήματα θα διεξάγονται και διαγωνίσματα προσομοίωσης πανελληνίων για τους μαθητές της Γ Λυκείου. Τιμή πακέτου: 8 ευρώ

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αγαπώ τη δουλειά μου κι έχω συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στα παιδιά και τους γονείςπου μοχθούν. Έχω απεριόριστη υπομονή και μπορώ να εντοπίζω τα κενά και τις αδυναμίες του κάθε παιδιού, ώστε να τα καλύπτουμε εγκαίρως.  

Επαγγελματική Εμπειρία

Από το 2004 παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές τόσο του Γυμνασίου όσο και του Λυκείου. Στο ενεργητικό μου έχω σημειώσει πολλές επιτυχίες αφού πολλοί από τουςμαθητές μου εισήχθησαν πρώτοι στις σχολές που επιθυμούσαν (Ψυχολογία, Νομική κ.α.). Έχω 10ετή φροντιστηριακή εμπειρία σε μαθητές Λυκείου.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου και πάντα θεωρούσα ότι η διδασκαλία είναιένα πρώτο βήμα ώστε αυτό το μέλλον να είναι καλύτερο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κάθε μαθητής είναι μια διαφορετική προσωπικότητα και χρειάζεταιτοκατάλληλο κίνητρο για να αποδώσει. Δεν υπάρχει κακός μαθητής. Υπάρχει μόνο μαθητής που δεν έτυχε τηςδέουσας προσοχής από το εκπαιδευτικό μας σύστημα. Μαζί θακαλύψουμε κάθε κενό.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές