Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσιγαρίδα Αγγελική

έως 20 ετών
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Φοιτήτρια Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού,Γυμνασίου και Α'τάξης Λυκείου.Τιμές προσιτές και συζητήσιμες.

Περιοχές:Αχαρνές-Θρακομακεδόνες,Άνω Λιόσια,Νέα Φιλαδέλφεια

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Στο επίκεντρο της διδασκαλίας μου βρίσκεται αποκλειστικά το παιδί.Αφού υπάρξει η πρώτη γνωριμία με το παιδί και διαπιστωθεί το γνωσιακό του επίπεδο,φτιάχνω το υλικό μου και το προσαρμόζω στις ιδιαιτερότητές του, προκειμένου να φτάσει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο για εκείνο!

Επαγγελματική Εμπειρία

Διετής εμπειρία σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι κάτι που πάντα με γοήτευε.Μιας και η εκπαίδευση στις μέρες μας νοσεί αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω το καλύτερο δυνατό με σκοπό την αυτοβελτίωση του παιδιού σε πνευματικό,γνωσιακό και ηθικό επίπεδο.Η διδασκαλία αποτελεί κοινή πορεία στην οποία ο δάσκαλος δείχνει το δρόμο στους μαθητές και τους μαθαίνει πώς να μαθαίνουν!

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσω ενός ασκησιολόγιου διαβαθμισμένης δυσκολίας και μέσω ερωτήσεων για την εκμαίευση των απαντήσεων επιδιώκεται η διαπίστωση των αναγκών του μαθητή με σκοπό την προετοιμασία μου για την αρίστευσή του.Με την πάροδο του χρόνου μέσω της συστηματικής παρακολούθησης του παιδιού εκ μέρους του καθηγητή καταγράφεται η πορεία του και η εξέλιξή του ώστε να ανευρεθούν άλλες τυχόν εκπαιδευτικές ανάγκες του.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές