Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αννούση Εβελίνα

έως 20 ετών
Νέα Σμύρνη
Πτυχία
Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Επικοινωνία 2022
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού

Ονομάζομαι Εβελίνα και ασχολούμαι με τον κλάδο της Επικοινωνίας στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Βρίσκομαι στο τελευταίο έτος της σχολής μου και δεδομένου ότι η σχόλη μου διδάσκει αποκλειστικά στα αγγλικά, κατέχω ενα σχεδόν άριστο επίπεδο σε αυτά. Η γλώσσα αυτή είναι κάτι το οποίο μου αρέσει πολύ απο μικρή και φροντίζω πάντα να είμαι ενημερωμένη και να τη διαχειρίζομαι όσο καλύτερα μπορώ. Όντας στη σχολή μου τα τελευταία τρία χρόνια, η καθημερινή τριβή με τη γλώσσα με έχει κάνει να την αγαπήσω ακόμα περισσότερο αλλα και να εξελιχθώ πάνω σε αυτή. Επομένως, θεωρώ πως θα μπορούσα να βοηθήσω πολύ ένα παιδί το οποίο είναι στα αρχικά στάδια του να μάθει αγγλικά δεδομένου του οτι τη θεωρώ πλέον δεύτερη μητρική μου γλώσσα! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω της φόρμας του σάιτ.

 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η αγάπη μου για τα παιδία και για τη γλώσσα είναι κάτι το οποίο θεώρω θα βοηθήσει σε μια υγιή και όμορφη συνεργασία. Ταυτόχρονα, είμαι άνθρωπος ο οποίος κάνει μεγάλη έρευνα πάνω σε κάτι που αγαπάει καθώς μου αρέσει πάντα να έχω το πιο επιθυμητό αποτέλεσμα στη δουλειά μου. Η επιτυχία στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι η σωστή και δομημένη εκμάθηση των μαθητών μου.

Επαγγελματική Εμπειρία

Δεν έχω κάποια επαγγελματική εμπειρία πάνω στη διδασκαλία, το μόνο που ξέρω είναι οτι κατέχω ένα άριστο επίπεδο στα αγγλικά, μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και πολλή όρεξη να τα βοηθήσω να εξοικειωθούν και να αγαπήσουν τη γλώσσα όσο εγώ.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μου άρεσε απο πάντα ο κλάδος της διδασκαλίας, ιδιαίτερα σε μικρά παιδιά καθώς με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός οτι θα έχω συμβάλλει στην προσπάθεια ενός παιδιού στο να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό του. Η αγγλική γλώσσα είναι το παρόν και σίγουρα το μέλλον και για αυτό θεωρώ είναι πολύ σημαντικό κάθε παιδί να έρθει σε επαφή μαζί της από νεαρή ηλικία.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Άν αναλάβω ένα παιδί το οποίο έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με τα αγγλικά, το πρώτο μας μάθημα θα ξεκινήσει με ενα μικρό απλό τεστάκι, ωστε να διαπιστώσω σε ποιό επίπεδο βρίσκεται ο μαθητής/τρια. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές