Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κοκκάρης Βαγγέλης

Θεσσαλονίκη, Ανατολική Θεσσαλονίκη, Περαία, Πλαγιάρι, Επανομή
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Είμαι πτυχιούχος φιλόλογος του τμήματος Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του ίδιου τμήματος. Παραδίδω ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα όλων των τάξεων γυμνασίου και λυκείου καθώς και ιδιαίτερα μαθήματα φοιτητών προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διαθέτω αγάπη για το αντικείμενό μου και γι αυτό, άλλωστε, επέλεξα να συνεχίσω τις σπουδές μου και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Κατάφερα έτσι να εμβαθύνω περισσότερο στη φιλολογία και να αποκτήσω δεξιότητες, οι οποίες σε συνδυασμό με την εμπειρία μου, μπορούν να βοηθήσουν τον κάθε μαθητή να φτάσει στο πιο υψηλό αποτέλεσμα!

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω διδακτική εμπειρία στη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων, τόσο στη μέση (ιδιαίτερα, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης) όσο και στη μεταλυκειακή εκπαίδευση (Σχολή ξεναγών Θεσσαλονίκης).

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Βασική μου αρχή είναι πως η εκπαίδευση δεν θα πρέπει να αποβλέπει μόνο στην παροχή και μετάδοση γνώσεων αλλά και να συμβάλλει στην ευρύτερη μόρφωση και καλλιέργεια των μαθητών, τόσο σε ανθρώπινο όσο και σε γνωστικό επίπεδο. Έχοντας, λοιπόν, την παραπάνω αρχή επέλεξα τη διδασκαλία, με σκοπό να σταθώ πλάι στον μαθητή και να τον βοηθήσω σε αυτό το ταξίδι! 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Όλοι οι μαθητές είναι μεταξύ τους διαφορετικοί, με αποτέλεσμα οι ανάγκες τους να μην είναι ποτέ οι ίδιες. Έτσι, μέσα από την παροχή ασκήσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους, μέσα από την προσαρμογή του μαθήματος στην ιδιοσυγκρασία τους και μέσα από την παροχή υλικού με βάση το επίπεδο και τις ιδιαιτερότητες τους, οι ξεχωριστές ανάγκες του κάθε μαθητή έρχονται στο φως. Με αυτό τον τρόπο το μάθημα δομείται πάνω στις ιδιαιτερότητες του διδασκομένου και όχι σε μια άκαμπτη ύλη.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές