Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ανθούσα Μ.

Θεσσαλονίκη Φάληρο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Χαίρετε. Ονομάζομαι Ανθούσα και είμαι φιλόλογος, απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με κλασσική ειδίκευση. Παραδίδω μαθήματα φιλολογικά, κάθε επιπέδου και αναλαμβάνω την φιλολογική επιμέλεια και διόρθωση κειμένων κάθε είδους, όπως και μεταφράσεις από αγγλικά σε ελληνικά. Επιπλέον, έχω επάρκεια διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας και παραδίδω μαθήματα αγγλικών, κυρίως σε μαθητές Δημοτικου και Γυμνασίου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διαθέτω την απαιτούμενη εμπειρία που χρειάζεται η διδασκαλία, αλλά και την επιθυμητή αγάπη για το αντικείμενο και για τους μαθητές μου, όπως και υπομονή κι επιμονή που βοηθάνε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ακόμη, η τιμή των μαθημάτων διαμορφώνεται ανάλογα με το επίπεδο του μαθητή και τον βαθμό δυσκολίας του μαθήματος, αφορά μια πλήρη 60λεπτη ώρα και ξεκινάει από μόλις 7ευρώ/ώρα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Από την εποχή, ακόμη των προπτυχιακών μου σπουδών, ασχολήθηκα συστηματικά με τα ιδιαίτερα μαθήματα. Έχω διδάξει με επιτυχία μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, όπως επίσης και φοιτητές και ξενόγλωσσους, που επιθυμούσαν να μαθουν ελληνικά. Ακόμη έχω ασχοληθεί με την διόρθωση κειμένων, με μεταφράσεις αλλά και με την επιμέλεια μεταπτυχιακών εργασιών και διδακτορικών διατριβών.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Προέρχομαι από οικογένεια εκπαιδευτικών, συνεπώς από πολύ μικρή ηλικία παρακολουθούσα από κοντά και θαύμαζα τον τρόπο που μεταδίδεται η γνώση από τον δάσκαλο στον μαθητή και με συνέπαιρνε η διαδικασία. Θέλω να πιστεύω πως αποτελώ κι εγώ τη συνέχεια στο σπουδαίο έργο των παλαιότερων.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσω διαλόγου με γονείς και μαθητές, αλλά και βασιζόμενη στην πλούσια εμπειρία μου, μπορώ αρκετά εύκολα να αντιληφθώ τις ανάγκες και προτιμήσεις του κάθε μαθητή και αναλόγως να προσαρμόσω τον τρόπο της διδασκαλίας μου, ώστε να είναι πιο ευχάριστο και αποδοτικότερο το μάθημα.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές