Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σέγγα Βασιλική

Διδασκαλία Ισπανικών
Πτυχία
Instituto Cervantes
Πτυχίο - Διδασκαλία Ισπανικών 2016
Universitat de Barcelona
Πιστοποίηση - Derecho 2008
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδονται μαθήματα ισπανικών από πτυχιούχο Cervantes. Το πρόγραμμα διδασκαλίες προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε μαθητή - φοιτητή - εργαζόμενου. Δυνατότητα απόκτησης πτυχίου ή πιστοποιητικού γλωσσομάθειας. Αποστέλλεται δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό. Δίνεται μεγάλη σημασία στις σωστές βάσεις των γραμματικών και συντακτικών κανόνων της γλώσσας.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διαθέτει μεγάλη κατανόηση της νοοτροπίας αλλά και της χρήσης της γλώσσας από τους Ισπανούς λόγω της διαμονής της στη Βαρκελώνη. Υπάρχει επίσης εμπειρία και στον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων καθώς και η ίδια η καθηγήτρια έχει συμμετάσχει σε αυτές σε 3 διαφορετικές γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά και γαλλικά). Υπάρχει ευελιξία καθώς και προσαρμογή της ύλης και του τρόπου διδασκαλίας στον κάθε μαθητή ενώ το εκπαιδευτικό υλικό που προσφέρεται είναι δωρεάν. Οι τιμές δε είναι πολύ χαμηλές.

Επαγγελματική Εμπειρία

Η καθηγήτρια έχει 3ετή εμπειρία στη διδασκαλία της γλώσσας ενώ ή συμμετοχή των μαθητών της σε εξετάσεις απόκτησης πτυχίου έχει υπάρξει επιτυχής. Το ωράριο προσαρμόζεται στις ανάγκες των μαθητών ενώ η δυνατότητα online μαθημάτων προσφέρει μεγάλη διευκόλυνση.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Οι ξένες γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά και γαλλικά) είναι κομμάτι της ζωής της καθηγήτριας. Η επικοινωνία με τους ανθρώπους είναι η ευχάριστη νότα μέσα στην καθημερινότητα ενώ η επίτευξη του στόχου της μεταλαμπάδευσης των γνώσεών της προς τους μαθητές αποτελεί την προσωπική της ικανοποίηση.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ήδη από το πρώτο μάθημα, γίνονται αντιληπτές οι ανάγκες του κάθε μαθητή καθώς υπάρχει διαβάθμιση στην δυσκολία των γραμματικών γνώσεων αλλά και του λεξιλογίου. Λαμβάνουν χώρα test και ασκήσεις ώστε στα σημεία που υπάρχουν κάποιες ελλείψεις, να δίνεται έμφαση στη συνέχεια, στα επόμενα μαθήματα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Η εμπειρία μου από τη διδασκαλία με την κυρία Σέγγα δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη! Με βοήθησε να εκπληρώσω τον στόχο μου και να κατακτήσω το πτυχίο με συστηματικό πρόγραμμα βασισμένο στις ανάγκες και τις ικανότητες μου. Την ευχαριστώ πάρα πολύ!!  

Πασχαλία Ζλάτκου
08.08.2023