Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σπυριδάκης Κωνσταντίνος

έως 30 ετών
Ιστορία και Αρχαιολογία
Πειραιάς
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Ιστορία και Αρχαιολογία 2021
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παραδίδω ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα (Έκθεση, Αρχαία, Ιστορία, Λογοτεχνία) σε παιδιά όλων των τάξεων του γυμνασίου και της Α' λυκείου, καθώς και Ιστορία κατεύθυνσης Β' και Γ' λυκείου. Επίσης, βοηθάω στη μελέτη των μαθημάτων των παιδιών δημοτικού. Τα μαθήματα μπορούν να πραγματοποιούνται και εξ αποστάσεως μέσω Skype, Zoom και Webex σε πιο προσιτή τιμή. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Χρησιμοποιώ σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Στόχος μου είναι να κάνω τα παιδιά να αγαπήσουν τη μάθηση και να ανακαλύψουν κρυμμένα ενδιαφέροντα, καθώς πιστεύω οι επιδόσεις βελτιώνονται όταν υπάρχει ευχάριστο κλίμα και συνεργασία.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εξαετής εμπειρία στην παράδοση ιδιαιτέρων σε ένα ευρύ φάσμα μαθητών. Επίσης, συμμετείχα για ένα έτος στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά, όπου επί καθημερινής βάσεως έκανα ξεναγήσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε παιδιά όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Κίνητρό μου είναι να μεταλαμπαδεύσω τη θέληση για γνώση και να σταθώ αρωγός στην προσπάθεια των μαθητών να ανακαλύψουν το πάθος τους και τα ενδιαφέροντά τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Πρωτίστης σημασίας είναι η διαρκής επικοινωνία και συζήτηση με τον ίδιο τον μαθητή, ούτως ώστε να καταλάβει καλύτερα και μόνος του τα προτερήματα και τις ανάγκες του. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των μαθημάτων χρησιμοποιώ τρόπους αξιολόγησης, ώστε να σιγουρευτώ οτι έχει κατανοήσει τη διδαχθείσα ύλη και να δω αν χρειάζεται κάπου επανάληψη.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές