Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιουλόγλου Εύη

23 ετών 3 έτη διδακτικής εμπειρίας
Γαλλική γλώσσα και φιλολογία
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Γαλλική γλώσσα και φιλολογία 5
Εθνικό και καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πιστοποίηση - Παιδαγωγική επάρκεια
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Ονομάζομαι Εύη Κιουλόγλου, είμαι 23 χρονών και είμαι απόφοιτη από το τμήμα Γαλλικής γλώσσας και Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα ασχολούμαι και με τη μουσική. Παίζω κιθάρα και αυτή τη περίοδο προετοιμάζομαι για να πάρω το πτυχίο μουσικής. Όσον αφορά το κομμάτι της διδασκαλίας έχω κάνει για 3 χρόνια ατομικά μαθήματα κιθάρας και αυτό νομίζω θα αποτελέσει τη βάση για το πώς θα οργανώσω τα μαθήματά μου εδώ. Στόχος μου είναι η ουσιαστική εκμάθηση, το να μπορεί ο κάθε μαθητής να εντάξει όλες αυτές τις γνώσεις στον έξω κόσμο, αποφεύγοντας τους παραδοσιακούς και, πολλές φορές, βαρετούς τρόπους διδασκαλίας. Θα τελειώσω με μια φράση που μου είχε πει μια μαθήτριά μου στη πρακτική που είχα κάνει πέρσι. <<Μια συμβουλή κυρία. Μην βάζετε γενικά ορθογραφία!>>. Νομίζω ότι οι μαθητές πλέον αναζητούν και πιο πρωτότυπες μεθόδους διδασκαλίας. Αυτό, λοιπόν, θα ανακαλύψουμε μαζί! 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Θεωρώ ότι, ως πιο νέα στο τομέα της διδασκαλίας, μπορώ να μεταφέρω τις γνώσεις μου με πιο διαδραστικούς και πρωτότυπους τρόπους διδασκαλίας, οι οποίοι φυσικά θα στοχεύουν στην εμπεριστατωμένη εκμάθηση του συγκεκριμένου αντικειμένου.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Το κίνητρο για να επιλέξω το τομέα της διδασκαλίας ήταν η πρακτική που έκανα στο τελευταίο έτος των σπουδών μου. Εκεί ανακάλυψα ότι μαρέσει η επικοινωνία με τα παιδιά και να ανταλλάσω ιδέες, απόψεις και γνώσεις με αυτά.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Έτη εμπειρίας
3

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές