Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπάρκα Βικτώρια

Πτυχιούχος Μηχανικός Πληροφορικής (ειδίκευση στον Προγραμματισμό)
Αθήνα/Ελληνικό και γύρω περιοχές.
Πτυχία
Α.Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ
Πτυχίο - Πτυχιούχος Μηχανικός Πληροφορικής (ειδίκευση στον Προγραμματισμό) 2008 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου

Καθηγήτρια πληροφορικής με πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία του μαθήματος Προγραμματισμού (ΑΕΠΠ), τόσο σε  τμήματα όσο και σε ιδιαίτερα μαθήματα. Κατάλληλη, πλήρης και ολοκληρωμένη προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις με τα βέλτιστα αποτελέσματα. 

Παρέχεται πληθώρα σημειώσεων, καθώς η ίδια έχω επιμεληθεί βιβλίων με σημειώσεις θεωρίας και ασκήσεων (έχω συγγράψει βοηθήματα πληροφορικής με θεωρία και ασκήσεις).

Προγραμματισμένα διαγωνίσματα και οργανωμένα τεστάκια θεωρίας με σκοπό την τριβή του μαθητή και την εξοικείωσή του μέχρι τις τελικές εξετάσεις. 

Μαθήματα στον χώρο του μαθητή, στον χώρο μου ή online. Διατίθεται κατάλληλος εξοπλισμός και εμπειρία για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή των online μαθημάτων.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η αγάπη μου για διδασκαλία, η πολυετής εμπειρία μου και η ικανότητα προσαρμογής της μαθησιακής διαδικασίας στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή, συνεισφέρουν στον απώτερο στόχο που αφορά στην πλήρη και ουσιαστική μετάδοση της γνώσης και στην επιτυχία των μαθητών στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εμπειρία ως καθηγήτρια πληροφορικής σε φροντιστήρια και ιδιωτικά σχολεία, καθώς και σε ιδιαίτερα μαθήματα από το 2008 μέχρι και σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, έχω εργαστεί σε φροντιστήρια ως καθηγήτρια πληροφορικής, διδάσκοντας το πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα προγραμματισμού (ΑΕΠΠ) σε μαθητές Β' και Γ' Λυκείου που επιλέγουν το 4ο Πεδίο Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Γιατί είναι υπέροχο να μεταδίδεις ό,τι ο ίδιος γνωρίζεις, πόσο μάλλον σε ανθρώπους που θέτουν ίσως για πρώτη φορά έναν σημαντικό στόχο στη ζωή τους ο οποίος πιθανόν να αποτελέσει λιθαράκι για την επίτευξη των ονείρων τους!

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες κάθε μαθητή συνδέονται τόσο με τις ατομικές διαφορές τους, όσο και με τους εκπαιδευτικούς και διδακτικούς στόχους του μαθήματος.
Η εμπειρία στη διδασκαλία, η βαθιά γνώση του αντικειμένου και του τελικού στόχου που πρέπει να επιτευχθεί, η εστίαση στην ανάπτυξη της κριτικής και της αναλυτικής σκέψης τους, αλλά κυρίως η θέληση, η όρεξη και η αγάπη για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, με καθιστούν ικανή να αποκτήσω μια σαφή εικόνα των μαθησιακών στόχων των μαθητών και της δυνατότητας υλοποίησής τους.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
16

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

11 Κριτικές

Ευχάριστο μάθημα και μεταδοτικό. Η καθηγήτρια ήταν πάντα δίπλα μου και με βοηθουσε σε ο,τι απορία μπορεί να είχα!

Μ. Ειρήνη
15.02.2024

Εξαιρετική καθηγητρια με μεγαλη γνώση στην πληροφορική. Ειναι απ´τις καθηγητριες που δεν θα ξεχασω ποτέ καθώς κανει με διαδραστικο τροπο το μαθημα της και ταυτόχρονα κατανοεις ευκολα το αντικείμενο που διδασκει. 

Ζαχαριουδακης Λευτέρης
15.02.2024

Φοβερή καθηγήτρια με μεγάλη επαγγελματική κατάρτηση,κάνει το μάθημα πολύ οικείο,διαδραστικό και όταν δεν καταλαβαίνεις κάτι σου δίνει αλλά τόσα παραδείγματα για να το κατανοήσεις πλήρως 

Πιτσάρι Μαρίνο
15.02.2024