Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βλαχογιάννη Μαίρη

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδω μαθήματα Δημιουργικής Γραφής με στόχο την ολοκλήρωση λογοτεχνικών κειμένων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μεταπτυχιακό στη Δημιουργική Γραφή, Εκπαίδευση σε ΕΑΠ και ΕΚΠΑ. Ειδικό Σύστημα ανάπτυξης κειμένου και ολοκλήρωσης 7 διηγημάτων μέσα σε δύο μήνες. Μην περιμένεις άλλο για να εκφράσεις όσα θες να γράψεις, εγγυημένο αποτέλεσμα ακόμα και για έκδοση.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Απαιτείται μόνο η επιθυμία να γράψει κάποιος. Επίπεδο σπουδών και ηλικία δεν παίζουν ρόλο. Είμαι εξειδικευμένη στη διδασκαλία της δημιουργικής γραφής με πτυχιακή που αρίστευσε παρουσιάζοντας Μέδοθο Γραφής Διηγημάτων μέσα σε δύο μήνες.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διηγήματα μου έχουν εκδοθεί σε συλλεκτικές εκδόσεις. Διδασκαλία Δημιουργικής Γραφής με Ειδικό Σύστημα και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η ενασχόληση μου με τη Δημιουργική Γραφή τα τελευταία 15 χρόνια ήταν η αφορμή να συλλέξω πολύτιμη εμπειρία και να δημιουργήσω πρωτοποριακό τρόπο ανάπτυξης της ιδέας σε διήγημα που να συναρπάσει. Πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται στο στάδιο που ήμουν εγώ παλαιότερα μπορούν να επωφεληθούν χωρίς να σταταλούν χρόνο και χρήμα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η μέθοδος που ακολουθώ στα πρώτα βήματα ανιχνεύει όλες τις δυνατότητες του επίδοξου συγγραφέα και γρήγορα αυτές οι δυνατότητες ενισχύονται με ειδικά εργαλεία και μεθόδους που θα εκτοξεύσουν το αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
5

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές