Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βιτετζάκη Ελένη

Χανιά, Ρέθυμνο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού

Ονομάζομαι Βιτετζάκη Ελένη, είμαι πτυχιούχος του παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης. 

Αναλαμβάνω την προετοιμασία παιδιών προσχολικής ηλικίας για το δημοτικό και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού. 

Τα μαθήματα μπορούν να διεξαχθούν με τους ακόλουθους τρόπους:

  1. Στον χώρο σας
  2. Στον χώρο μου
  3. Online

Αν αναζητάτε μια αφοσιωμένη και εμπειρογνώμονα εκπαιδεύτρια για το παιδί σας, επικοινωνήστε μαζί μου. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω στο ταξίδι της μάθησης του παιδιού σας!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι εξαιρετικά προσαρμοστική και έχω τη δυνατότητα να προσαρμόζω τη διδακτική μου προσέγγιση στις ανάγκες κάθε μαθητή. Κατανοώ ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό, και θα εργαστώ προσεκτικά για να τους βοηθήσω να επιτύχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Το πάθος μου για τη διδασκαλία είναι αυτό που με κινεί καθημερινά. Πιστεύω ότι η εκπαίδευση είναι το κλειδί για την επιτυχία των παιδιών, και θα εργαστώ σκληρά για να τα βοηθήσω να αναπτύξουν το ακαδημαϊκό και προσωπικό τους δυναμικό. Αναζητώντας έναν αφοσιωμένο εκπαιδευτή για το παιδί σας, μπορείτε να βασίζεστε σε εμένα για να προσφέρω μια υψηλής ποιότητας εκπαιδευτική εμπειρία.

Επαγγελματική Εμπειρία

  Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 3 χρόνων, έχω αφοσιωθεί στον τομέα της εκπαίδευσης και της διδασκαλίας. Αυτή η πολύτιμη εμπειρία με έχει εξοπλίσει με τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να αποτελώ μια αξιόπιστη εκπαιδευτική πηγή για τα παιδιά του δημοτικού.Κατά την επαγγελματική μου πορεία έχω διδάξει μαθήματα σε μικρούς μαθητές με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Αυτή η ποικιλία εμπειριών με έχει βοηθήσει να αναπτύξω την ικανότητά μου να προσαρμόζομαι στις ανάγκες και το επίπεδο κάθε μαθητή.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχω επιλέξει τη διδασκαλία γιατί αισθάνομαι βαθιά πάθος και αφοσίωση στη διαδικασία της εκπαίδευσης. Τα κίνητρα μου είναι πολλά και αντικατοπτρίζουν την πεποίθησή μου για τη σπουδαιότητα της διδασκαλίας.Καταρχάς, πιστεύω ότι η διδασκαλία είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να επηρεάσουμε θετικά τη ζωή των νέων ανθρώπων. Οι μαθητές είναι η επόμενη γενιά, και μέσω της εκπαίδευσης μπορούμε να τους βοηθήσουμε να αναπτύξουν τις ικανότητές τους, να ανακαλύψουν το δυναμικό τους και να κατανοήσουν τον κόσμο καλύτερα.

Επίσης, η διδασκαλία με εμπνέει, καθώς μου προσφέρει την ευκαιρία να μάθω και να εξελίσσομαι συνεχώς. Κάθε μαθητής είναι μοναδικός, με διαφορετικές ανάγκες και τρόπους μάθησης. Αυτή η ποικιλία με κρατά σε συνεχή διαδικασία μάθησης και προσαρμογής.

Τέλος, επιθυμώ να είμαι μια πηγή έμπνευσης για τα παιδιά και να τους βοηθήσω να αναπτύξουν την αυτοπεποίθησή τους και την αγάπη τους για τη μάθηση. Πιστεύω ότι με τη διδασκαλία μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους μαθητές και την κοινωνία συνολικά.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή, ξεκινώ πάντα με μια προσεκτική ακρόαση και παρατήρηση. Είναι σημαντικό να ακούσω τον μαθητή και τους γονείς του, αν υπάρχουν ειδικές ανησυχίες ή αιτήσεις. Επίσης, παρατηρώ προσεκτικά την απόδοση του μαθητή σε διάφορα ακαδημαϊκά και διαπροσωπικά πεδία.

Έπειτα, χρησιμοποιώ διαφορετικές μεθόδους αξιολόγησης, όπως τεστ, ασκήσεις  για να αξιολογήσω το επίπεδο των γνώσεων και των δεξιοτήτων του μαθητή. Αυτό με βοηθά να προσδιορίσω τις δυνατότητες του και τα σημεία που χρειάζεται βοήθεια.

Επίσης, λαμβάνω υπόψη τον ατομικό ρυθμό μάθησης και τον τρόπο που ο μαθητής αντιμετωπίζει διάφορα μαθησιακά προβλήματα. Προσαρμόζω τον διδακτικό προσανατολισμό και τα μαθήματα σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα.

Τέλος, η επικοινωνία με τον μαθητή και την συνεργασία με τους γονείς είναι συνεχής και σημαντική. Παρέχω συχνά ανατροφοδότηση σχετικά με την πρόοδο του μαθητή και αναμένω ανοιχτή επικοινωνία για να αντιμετωπίσω τυχόν ανησυχίες ή αλλαγές στις ανάγκες του. Αυτή η διαρκής αξιολόγηση και επικοινωνία με βοηθούν να προσφέρω την καλύτερη δυνατή εκπαιδευτική εμπειρία στον μαθητή.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
3

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές