Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπανικολάου Εβελίνα

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Ονομάζομαι Εβελίνα και πρόσφατα τελείωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές στο μεταφραστικό τμήμα του Ιονίου Πανεπιστημίου και συνεχίζω με τις μεταπτυχιακές μου στη διερμηνεία νοηματικής γλώσσας. Παραδίδω μαθήματα αγγλικών και γερμανικών όλων των επιπέδων σε παιδιά και ενήλικες.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχοντας κι εγώ περάσει απ' τη θέση του μαθητή, μπορώ να κατανοήσω καλύτερα τις απορίες και τις διαχειριστώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Διαθέτω προσωπικές σημειώσεις, οι οποίες αναλόγως τις ανάγκες του μαθητή προσαρμόζονται. Είμαι αρκετά υπομονετική, δοτική και βάζω αγάπη σε ο,τι κάνω. Το μάθημα για μένα είναι μια ευχάριστη διαδικασία, διότι μέσω αυτής μεταλαμπαδεύω τις γνώσεις μου και μάλιστα γνωρίζω ταυτόχρονα νέα άτομα και προσωπικότητες. Εξελίσσομαι μέσα απ' αυτό και μαθαίνω κι εγώ μαζί με τους μαθητές.

Επαγγελματική Εμπειρία

Παραδίδω μαθήματα τόσο στα αγγλικά όσο και τα γερμανικά απ' τα πρώτα έτη των σπουδών μου. Έχω πείρα 3 χρόνων κι είμαι αρκετά αφοσιωμένη σε αυτό που κάνω.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία γιατί είναι κάτι που με παθιάζει. Το ήθελα από μικρή και μετά από αρκετά χρόνια και πολλή στήριξη το πέτυχα κι είμαι περήφανη γι'αυτό. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι ανάγκες κάθε μαθητή ποικίλουν. Αρχικά γίνεται μια πρώτη συζήτηση και ένα χρονοδιάγραμμα ανάλογα με το τι επιζητά ο μαθητής. Έπειτα το μάθημα προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες του μαθητή και στο χρονικά περιθώρια που έχουν τεθεί.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
3

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές