Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τυροθουλάκης Γιάννης

Πληροφορικής, Κατεύθυνση: Πληροφοριακά Συστήματα
Ωραιόκαστρο
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Πληροφορικής, Κατεύθυνση: Πληροφοριακά Συστήματα 2018
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι επαγγελματίας προγραμματιστής και χαίρομαι να μεταδίδω σε άλλους όσα ξέρω. Αναλαμβάνω την προετοιμασία των μαθητών της Γ' Λυκείου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις στο μάθημα της Πληροφορικής (Α.Ε.Π.Π.). Στόχος μου είναι, εκτός από την επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις, να εμφυσήσω σε όλους τους μαθητές μου την αγάπη για την Πληροφορική. Ελάτε και θα πάμε μαζί στο ταξίδι της μάθησης! Έχω σπουδάσει Πληροφορική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχω εξειδίκευση στα Πληροφοριακά συστήματα και το SEO. Μου αρέσουν τα σπορ και τα ταξίδια. Γινόμαστε γρήγορα φίλοι με τους μαθητές μου και μαθαίνουμε μαζί!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Από μικρός μου άρεσαν οι υπολογιστές και τα ηλεκτρονικά. Χαιρόμουν να ψάχνω και να βοηθώ τους άλλους με τα προβλήματα τους στις συσκευές τους ή τους υπολογιστές τους. Γι' αυτό, σπούδασα στο Τμήμα Πληροφορικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση στα Πληροφοριακά Συστήματα. Αφού αποφοίτησα, συνέχισα λαμβάνοντας πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο UCDAVIS της Καλιφόρνια πάνω στο Search Engine Optimisation. Μου αρέσει να μεταφέρω όσα γνωρίζω στους μαθητές μου και η εκπαίδευση ήταν κάτι που μου άρεζε ανέκαθεν ενώ οι φίλοι μου με περιγράφουν ως πολύ μεταδοτικό και ενθουσιώδη. Ανυπομονώ να γνωριστούμε και να ταξιδέψουμε μαζί στο μοναδικό ταξίδι της μάθησης!

Επαγγελματική Εμπειρία

Εχω εμεπιρία για περισσότερο από 5 χρόνια στη κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop, ενώ, παράλληλα, διδάσκω προγραμματισμό σε υποψηφίους της Γ' Λυκείου και σε φοιτητές σχολών Πληροφορικής. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι κάτι που αγαπάω και μου αρέσει να μεταφέρω γνώση σε άλλους. Επιπλέον, με την εκπαιδευτική εμπειρία στο μάθημα Α.Ε.Π.Π. και τη προετοιμασία μαθητών για τις πανελλήνιες εξετάσεις, χαίρομαι να βοηθώ μαθητές να πετυχαίνουν τους εκπαιδευτικούς τους στόχους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσα από δειρευνητικές ερωτήσεις, εκπαιδευτικά κουίζ και τακτική επικοινωνία με τον γονέα του, μπορώ να αντιληφθώ τις ανάγκες του μαθητή και να ξεκλειδώσω μαζί του τις εκπαιδευτικές του δυνατότητες.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
5

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές