Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καραγαβριηλίδης Βασίλης

24 ετών
Θεσσαλονίκη
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές
Επαγγελματίες

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα κλασικής κιθάρας σε όλες τις ηλικίες και κάθε επιπέδου μαθητές. Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης και διπλωματούχος του Ωδείου Βορείου Ελλάδος με βαθμό “Άριστα” και καθηγητή τον Φώτη Κουτσοθόδωρο.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

θεωρώ ότι η ενασχόληση με τη μουσική είναι μια εμπειρία που μεταμορφώνει την σχέση με τον κόσμο. 

Η προσέγγιση μου στη μουσική διδασκαλία είναι κάτι περισσότερο από μια απλή μετάδοση γνώσεων : είναι μια εμπειρία που εμπνεέι, ενθαρρύνει και ανοίγει νέους ορίζοντες. 

Η αφοσίωση μου στην εξέλιξη του μαθήτη, η ευαισθησία στις ανάγκες και τους στόχους του, καθώς και η ικανότητα μου να δημιουργώ ενα περιβάλλον που ενθαρρύνει την δημιουργικότητα και την αυτοέκφραση είναι καθοριστικοί παράγοντες.

Πιστεύω πως ένας δάσκαλος κιθάρας δεν διδάσκει απλά νότες και τεχνικές, αλλά καλλιεργεί το πάθος για την μουσική και βοηθά στην ανάπτυξη μουσικής ταυτότητας στον μαθητή/τρια.

Το μουσικό υλικό, οι σημειώσεις και τα βιβλία παρέχονται δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται είναι μια κιθάρα, λίγη όρεξη και αγάπη για την μουσική.

Χαμηλότερες τιμές σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες, ΔΕΠΥ.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδακτική Εμπειρία:

2022-2023 Μορφωτικός Όμιλος Βελβεντού Κοζάνης (μαθήματα κιθάρας σε παιδιά απο 8 εώς 12 ετών) +προετοιμασία για 2 συναυλίες, μια χριστουγεννιάτικη και μια καλοκαιρινή

Παράλληλα κατά την διάρκεια της σχολής έκανα πρακτική άσκηση ενός εξαμήνου στην Δ'Δημοτικού του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Παύλου

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Πιστεύω ότι όσο πιο πολύ αγαπάς κάτι, τόσο πιο πολύ επιθυμείς να μοιραστείς αυτή την γνώση. 

Στόχος μου είναι να μεταδώσω στους μαθητές αυτή την αγάπη για την μουσική -και συγκεκριμένα την κιθάρα - ώστε να μπορέσουν να καταλάβουν πόση ευτυχία μπορεί να νιώσει κάποιος απλά παίζοντας μουσική. 

Απολαμβάνω την επαφή με άλλους ανθρώπους, την δυνατότητα να επηρεάζω θετικά τις ζωές τους μέσω της μουσικής και την αίσθηση επιτυχίας και ικανοποίησης, όταν βλέπω τους μαθητές/τριες να βελτιώνονται και να αναπτύσσονται μουσικά υπό την καθοδήγηση μου. 

Σκοπός μου είναι η εκμάθηση εξειδικευμένα κλασικής κιθάρας σε αρχαρίους αλλά και η εκβάθυνση ικανοτήτων σε προχωρημένους για να αναδείξουμε μαζί αυτό το καταπληκτικό όργανο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή
  1. Συνομιλία: Κάνοντας συζητήσεις με τους μαθητές για τις επιθυμίες, τους στόχους και τις προσδοκίες τους σχετικά με το μάθημα της κιθάρας
  2. Αξιολόγηση: Κάνοντας αρχική αξιολόγηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων του κάθε μαθητή στην κιθάρα, ώστε να κατανοήσω το επίπεδο του και τις ανάγκες του
  3. Προσωπική Προσέγγιση: Ακούγοντας τις ιδιαίτερες ανησυχίες και τις ανάγκες του μαθητή και προσαρμόζοντας την διδασκαλία ανάλογα με την προσωπικότητά του/της.
  4. Παρατήρηση: Παρατηρώντας την συμπεριφορά και την αντίδραση του/της μαθητή/τριας κατά την διάρκεια των μαθημάτων, ώστε να αντιληφθώ τις περιοχές που χρειάζεται περισσότερη βοήθεια ή υποστήριξη.
  5. Συνεργασία με τους γονείς: Συνεργάζομαι με τους γονείς του/της μαθητή/τριας, ώστε να κατανοήσω περισσότερο το πλαίσιο επικοινωνίας και τις ανάγκες του κάθε παιδιού
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
1

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές