Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νικολαου Ανδρεας

Ηράκλειο Κρήτης
Πτυχία
Μαθηματικων και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, Πανεπιστήμιο Κρήτης
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Μαθηματικος 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Ονομάζομαι Ανδρέας Νικολάου, είμαι τελειόφοιτος του τμήματος μαθηματικών και εφαρμοσμένων μαθηματικών του πανεπιστημίου Κρήτης και παραδίδω μαθήματα μαθηματικών για όλες τις τάξεις διά ζώσης στη περιοχή του Ηρακλείου της Κρήτης, ή online κατα συνενόηση σε όλη την Ελλάδα. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ο μαθητής και οι ανάγκες του έρχονται πρώτες, έχω αγάπη για την εκπαίδευση και όρεξη για βοήθεια. Κάνω εβδομαδιαία προετοιμασία ανάλογα τις ανάγκες του κάθε μαθητή και προσπαθώ πάντα να εξερευνώ νέες οπτικές για να εξηγώ καλύτερα ο,τι χρειάζεται έτσι ώστε να γίνονται κατανοητά αυτά που διδάσκω. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω δουλέψει σε ιδιαίτερα με άτομα εώς και τρίτη λυκείου, έχω εργαστεί εθελοντικά σε εργαστήρια του πανεπιστημίου μου και σε διεξαγωγή σχολικών δραστηριωτήτων, όλα συνεργατικά με άλλους φοιτητές.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η ενασχόληση με την διδασκαλία των μαθηματικών είναι κάτι που θέλω να ακολουθήσω επαγγελματικά και θεωρώ πως ταιριάζει στις ικανότητες μου και τα ενδιαφέροντα μου. Ο στόχος μου είναι να μπορέσω να δώσω στους μαθητές μου ότι μου δώθηκε απο τους καθηγητές μου στο παρελθόν, δηλαδή αγάπη για τα μαθηματικά και η υποστήριξη της εξερεύνησης του ερωτήματος "τι θέλω να γίνω;" που έχουμε όλοι στην εφηβεία.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ο διάλογος, οι ασκήσεις και οι συζητήσεις μας την ώρα του μαθήματος είναι οι καλύτεροι τρόποι για να καταλάβεις το τι πρέπει να ενισχυθεί. Ο κάθε μαθητής έχει διαφορετικές ανάγκες και χρειάζεται υποστήριξη για να ξεπροβάλει αυτές και με τις μεθόδους που λειτουργεί ο ίδιος.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
1

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Με την πολυτίμη βοήθεια που μου πρόσφερε μέσα από αρκετά online μαθήματα με βοήθησε να περάσω ένα σημαντικό ποσοστό των μαθημάτων του τμήματος μου καθώς και να μου διεγείρει την μαθηματική σκέψη. Πραγματικά χωρίς τον συγκεκριμένο καθηγητή και φίλο δεν νομίζω να είχα περάσει τα μαθήματα μου μιας και όταν μπήκα στην σχολή ήμουν σκραπας

Κολοκάθης Γιαννης
19.02.2024