Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ανωγιάτη Κατερίνα

Πληροφορικής
Βουλιαγμένη
Πτυχία
Veriato.com
Πιστοποίηση - Accredited Technician 2015
Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
Πτυχίο - Πληροφορικής 2018
Microsoft
Πιστοποίηση - Microsoft Certified System Engineer: Serucity 2003
Microsoft
Πιστοποίηση - Microsoft System Administrator: Security 2003
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής του ΕΑΠ, εργαζόμενη στον τομέα της Πληροφορικής και της Διδασκαλίας από το 1990 προσφέρω ιδιαίτερα μαθήματα σε διάφορους τομείς της Πληροφορικής σε εφήβους και ενήλικες.

Εργάζομαι κατά κύριο λόγο online. 

Αναλαμβάνω επιμέλεια κειμένων για εργασίες, μεταφράσεις σε κείμενα με τεχνική ορολογία, απομαγνητοφωνήσεις και δακτυλογραφήσεις.

Το κόστος των μαθημάτων είναι στα 15€.

Το κόστος της επιμέλειας κειμένων, των μεταφράσεων και των απομαγνητοφωνήσεων συμφωνούνται ανά έργο.

Δακτυλογράφηση: 5€/ώρα. Έχω μέση ταχύτητα δακτυλογράφησης 65 λέξεις το λεπτό.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω σημαντικά μεγάλη εμπειρία στην διδασκαλία, διδάσκοντας από το 1990, και σε πολλούς τομείς της τεχνολογίας, αφού από το 2005 ως και σήμερα εργάζομαι ως IT Manager σε μεγάλες εταιρείες. 

Είμαι συνεπής στην ολοκλήρωση των προγραμματισμένων στόχων, κι έχω πάντα διάθεση να μεταδίδω γνώσεις σε όποιον τις χρειάζεται, τις θέλει ή τις ζητήσει. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Σε ό,τι αφορά στην διδασκαλία εργάζομαι κατά κύριο λόγο online.

Έχω για πολλά χρόνια διδάξει σε εφήβους και ενήλικες Μαθηματικά και Πληροφορική.

Έχω εργαστεί για 5 έτη σε πιστοποιημένο από την Microsoft εκπαιδευτικό φορέα, κατέχοντας τις επίσημες πιστοποιήσεις Microsoft Certified Trainer και Microsoft Office Specialist. Εργαζόμουν ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων και δίδασκα δίκτυα υπολογιστών, Microsoft servers και υπηρεσίες δικτύου, και Windows και Office σε όλα τα γνωστικά επίπεδα των συμμετεχόντων.

Κινούμαι στον χώρο της Τεχνολογίας και της Πληροφορικής εδώ και 30 χρόνια κατέχοντας θέσεις System Administrator, IT Manager, IT Sales Engineer.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η Διδασκαλία είναι κάτι φυσικό για εμένα, καθώς βρέθηκα σε αυτήν πολύ νέα και χωρίς να το διαλέξω. Μάλλον τότε με διάλεξε. Από εκεί κι έπειτα, η χαρά της μετάδοσης της γνώσης ήταν πάντα κίνητρο για να επιστρέφω στην Διδασκαλία. Πάνω σε όποιο αντικείμενο καταπιάνομαι.

Η προσωπική πρόοδος των ανθρώπων είναι για εμένα πολύ σημαντική και μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση να μπορώ να βοηθήσω σε αυτή την κατεύθυνση. Γι'αυτό και διδάσκω πάρα πολλούς ενήλικες, που έχουν ανάγκη, κέφι ή μεράκι να προχωρήσουν με νέα εφόδια, και φυσικά και νέους ανθρώπους που βρίσκονται ακόμη στον κύκλο του κόπου να στηρίξουν το μέλλον σε γερές γνωσιακές βάσεις.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι μεθοδολογίες επιλέγονται σε σχέση με την ηλικία του εκπαιδευόμενου και το αντικείμενο της εκπαίδευσης. Η γκάμα περιλαμβάνει διαβαθμισμένα τεστ γνώσεων για  τον εντοπισμό του επιπέδου, ασκήσεις που δείχνουν γνωσιακό επίπεδο και ελλείψεις, και συζήτηση με τον εκπαιδευόμενο. Στις περισσότερες περιπτώσεις αρκεί η συζήτηση και μερικές ασκήσεις για να αρχίσουμε. Οι εκπαιδευτικές ανάγκες φαίνονται στην συνέχεια και στην πορεία των μαθημάτων, καταγράφονται και καλύπτονται.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
30

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές