Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καρασαββιδου Κωνσταντινα

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

**Αναζητείτε Έναν Εκπαιδευτή που Θα Σας Κατανοήσει; Επιλέξτε Με για την Εκπαίδευση στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση!**

Είστε γονέας που αναζητά έναν εκπαιδευτή που θα προσφέρει την αγάπη, την υποστήριξη και την εμπειρία που χρειάζεται το παιδί σας στην πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια εκπαίδευση; Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω!

**Γιατί να με επιλέξετε:**

- Αγάπη και φροντίδα: Προσφέρω ένα θερμό, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον για το παιδί σας.

- Εκπαιδευτική εμπειρία: Διαθέτω εμπειρία στη διδασκαλία στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

- Προσαρμοσμένη προσέγγιση: Κατανοώ τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα κάθε μαθητή και προσαρμόζω τη διδασκαλία ανάλογα.

- Δημιουργική διδασκαλία: Χρησιμοποιώ παιγνίδια, εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες για να ενθαρρύνω την ανάπτυξη και την ευφυΐα του παιδιού σας.

Αν θέλετε έναν εκπαιδευτή που θα αγαπάει και θα φροντίζει το παιδί σας σε κάθε στάδιο της εκπαίδευσής του, επικοινωνήστε μαζί μου για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να μιλήσουμε για τις ανάγκες του παιδιού σας!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μπορείς να με προτιμήσεις γιατί είμαι αφοσιωμένος στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των μαθητών. Διαθέτω εκτενή εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης και έχω αναπτύξει την ικανότητα να προσαρμόζω την εκμάθηση στις ατομικές ανάγκες του κάθε μαθητή. Επιπλέον, η αφοσίωσή μου στην ανάπτυξη των μαθητών και η δέσμευσή μου στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης με καθιστούν μια αξιόπιστη επιλογή για όσους αναζητούν υποστήριξη στη μάθηση και την ανάπτυξη των γνώσεών τους.

Επαγγελματική Εμπειρία

Είμαι ένας εκπαιδευτικός και συγγραφέας με μια πλούσια εκπαιδευτική και επαγγελματική πορεία, πλαισιώνοντας την εμπειρία μου με πάνω από 70 πιστοποιητικά από ευρωπαϊκά και αμερικανικά πανεπιστήμια και ακαδημίες. Η πορεία μου περιλαμβάνει πάνω από 2,5 χρόνια διδασκαλίας, κατά τη διάρκεια των οποίων ανέπτυξα μια ιδιαίτερη επαφή με τους μαθητές και την ικανότητα να τους εμπνέω για τη μάθηση. Ως συγγραφέας βιβλίου ψυχολογίας, έχω συμβάλει στον τομέα με την έρευνά μου και τις σκέψεις μου, προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες. Η ποικιλία των δεξιοτήτων μου και η αφοσίωσή μου στην ανάπτυξη των μαθητών με καθιστούν μια αξιόπιστη και εμπνευστική προσωπικότητα στον τομέα της εκπαίδευσης και της ψυχολογίας.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία για πολλούς λόγους, αλλά τα κύρια κίνητρα μου είναι η αγάπη για τη μάθηση και η επιθυμία να επηρεάσω θετικά τις ζωές των μαθητών μου. Από μικρή ηλικία, η διδασκαλία ήταν κάτι που με συναρπάζει και με ενδιαφέρει, καθώς βλέπω την εκπαίδευση ως έναν τρόπο να δημιουργηθεί αλλαγή στην κοινωνία.

Στόχος μου είναι να δημιουργήσω ένα καλό κλίμα μάθησης όπου οι μαθητές μου να νιώθουν άνετα να εκφράζουν τις ιδέες τους και να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους. Επιθυμώ επίσης να εμπνεύσω τους μαθητές μου να είναι περίεργοι και να αναζητούν τη γνώση, καθώς πιστεύω ότι η μάθηση είναι ένα ατέλειωτο ταξίδι προς την αυτοσυνειδητοποίηση και την ανάπτυξη.

Τέλος, η διδασκαλία μου προσφέρει την ευκαιρία να συνεισφέρω θετικά στην κοινότητα και να δημιουργήσω μια διαφορά στις ζωές των μαθητών μου. Αναζητώ να είμαι ένας εμπνευστικός και στηρικτικός εκπαιδευτής που θα βοηθήσει τους μαθητές να ανακαλύψουν το δυναμικό τους και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή, θα ξεκινήσω με μια προσωπική συνέντευξη μαζί του. Θα τον προσεγγίσω με ενδιαφέρον και ανοιχτό μυαλό, δίνοντάς του την ευκαιρία να μοιραστεί τις σκέψεις του και τις ανησυχίες του σχετικά με τη μάθηση. Θα παρακολουθήσω επίσης προσεκτικά την ακαδημαϊκή του επίδοση και τη συμπεριφορά του στην τάξη, καθώς και τον τρόπο που αντιδρά σε διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Συνεργαζόμενος επίσης με τους γονείς του, θα αντλήσω πολύτιμες πληροφορίες για το παιδί και τις ανάγκες του. Τέλος, θα διαθέσω χρόνο για ατομική παρακολούθηση, προσαρμόζοντας τη διδασκαλία σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε μαθητή. Με αυτόν τον τρόπο, θα είμαι σε θέση να προσφέρω αποτελεσματική υποστήριξη και να βοηθήσω τον μαθητή να αναπτύξει το πλήρες δυναμικό του στη μάθηση.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
3

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές