Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπάζογλου Δημήτρης

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Μαθηματικά - Αλγόριθμοι-Προγραμματισμός. Για Γυμνάσιο, Λυκειο, ΑΕΙ.

Είμαι καθηγητής με μεγάλη εμπειρία (35 έτη) στη διδασκαλία τόσο των Μαθηματικών  και ΑΕΠΠ. Έχω ειδικότητα στην προετοιμασία για υψηλές βαθμολογίες στις Πανελλήνιες και πάρα πολλές επιτυχίες. 
Έχω βοηθήσει πάρα πολλούς φοιτητές να περάσουν σε μαθήματα Μαθηματικών. Επίσης έχω 30 χρόνια εμπειρίας στη Διδασκαλία Γλωσσών  Προγραμματισμού (C, C++, Java, HTML, CSS. Javascript, SQL, Bootstrap, Php, Python κ.α)
και έχω βοηθήσει απόφοιτους των ΙΕΚ να περάσουν με επιτυχία τις εξετάσεις Πιστοποίησης του ΕΟΠΕΠ σε ειδικότητες πληροφορικής. Ακόμη έχω προετοιμάσει πολλούς φοιτητές για εξετάσεις σε αυτά τα αντικείμενα με απόλυτη επιτυχία. Εχω 25 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία πολλών αντικειμένων πληροφορικής (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign, Adobe After Effects και πολλά άλλα.
Έχω δουλέψει για πάνω από 15 χρόνια με παιδιά Δημοτικο΄υ-Γυμνασίου διδάσκοντας Προγραμματισμό και Ρομποτική. Έχω 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ώς Social Media Manager και έχω κατασκευάσει Ιστοσελίδες, Blogs, φυλλάδια και έντυπα. Έχω 18 χρόνια εμπειρίας ως εισηγητής πληροφορικής πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΕΠ και έχω διδάξει πάρα πολλά από τα παραπάνω αντικε΄ίμενα σε σεμινάρια που χρηματοδοτούνται από την ΔΥΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διαθέτω εξαιρετικές στρατηγικές διαχείρισης διδασκαλίας-μάθησης, συμπεριφοράς και μπορώ για να βοηθήσω αποτελεσματικά τους μαθητές να αποκτήσουν ολοκληρωμένες γνώσεις αλλά και να αναπτύξουν το επίπεδό τους στα Μαθηματικά,στον Προγραμματισμό και να αποκτήσουν επαγγελματικές Δεξιότητες στις Νέες Τεχνολογίες. Μπορώ να φέρω νέες ιδέες, ενέργεια και ενθουσιασμό στην καθημερινή διδασκαλία.
Χρησιμοποιώ πλήρως όλη τη νέα σύγχρονη τεχνολογία στη διδασκαλία των μαθηματικών και έχω αναπτύξει υψηλής ποιότητας διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό.  Η διδασκαλία των μαθηματικών ολοκληρώνεται δυναμικά με πολλαπλές αναπαραστάσεις σε ένα εννοιολογικά πλούσιο μαθησιακό περιβάλλον που υποστηρίζει την εξερεύνηση, την κατασκευή, και την αξιολόγηση των μαθηματικών μοντέλων και προσομοιώσεων (Δυναμικά Μαθηματικά).
Η ενσωμάτωση νέων παιδαγωγικών μεθόδων και τεχνικών εκμάθησης, για τη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας των μαθηματικών (και όχι μόνο) αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια το πεδίο της καθημερινής μου έρευνας και μελέτης.

Επαγγελματική Εμπειρία

35 Χρόνια Φροντιστηριακή Εμπειρία στα Μαθηματικά Κάθε Επιπέδου (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο, ΕΠΑΛ, ΑΕΙ).

30 Χρόνια Διδασκαλίας Σε όλα τα αντικείμενα Πληροφορικής . Πιστοποιημένος Εισηγητής Πληροφορικής και Προγραμματισμού από τον ΕΟΠΠΕΠ από το 2006. 

25 Χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε πολλούς τομείς πληροφορικής: Προγραμματισμός, Ανάπτυξη Ιστοσελίδων, Γραφικά.

16 Χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως Social Media Manger

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία γιατί από πολύ νωρίς κατάλαβα πως ήταν ο τομέας στον οποίο έχω φυσική κλίση και είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω,

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Με ερωτήσεις γύρω από το Αντικείμενο που θέλει να μάθει.

Με κατάλληλα τεστ και με την ανάθεση ασκήσεων και εργασιών.

Λόγω της μεγάλης διδακτικής εμπειρίας καταλαβαίνω αμέσως τα σημεία στα οποία πρέπει να "δουλέψω" με τον κάθε μαθητή.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
35

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές