Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σπύρος Λεβέντης

Βιολόγος
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Βιολόγος 2023 Επαληθευμένο
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πιστοποίηση - Παιδαγωγική επάρκεια, Βιολόγος 2023 Επαληθευμένο
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Αναζητάς καθηγητή Βιολογίας ; Είμαι ο Σπύρος Λεβέντης, απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, με εκτενής εκπαιδευτική εμπειρία πάνω στην επιστήμη και πάθος για τη διδασκαλία. Ως κάτοχος του πιστοποιητικού Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας και εξειδίκευσης στη διδακτική της Βιολογίας, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να ανακαλύψεις τον συναρπαστικό κόσμο της Βιολογίας και να εξελιχθείς ακαδημαϊκά. Έτοιμος να μοιραστώ γνώσεις και να συνεισφέρω στην επιτυχία σου. Επικοινώνησε μαζί μου για μαθήματα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Επιλέγοντάς με ως τον καθηγητή σας στη Βιολογία, επιλέγετε έναν νέο επαγγελματία που μπορεί να συνδεθεί με τους μαθητές του σε βαθμό που μόνο η κοινή νεαρή ηλικία μπορεί να επιτρέψει. Η ενσυναίσθηση και η κατανόησή μου για τις σημερινές ακαδημαϊκές πιέσεις σας εγγυώνται μια διδασκαλία προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τους στόχους σας. Παρέχω οργανωμένο εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή, πλούσιο ασκησιολόγιο και θεωρία που εξατομικεύεται βάσει των αναγκών σας, ενώ δίνω έμφαση στην κάλυψη κενών για να εξασφαλίσω την καλύτερη δυνατή κατανόηση και εμπέδωση της ύλης. Μαζί, θα κάνουμε την εκπαίδευση να ζωντανέψει, κάνοντας την εμπειρία της μάθησης προσβάσιμη, διασκεδαστική και εξαιρετικά αποτελεσματική.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εκπαιδευτικός σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης (2023-Σήμερα).

Τρίμηνη πρακτική άσκηση στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο μάθημα της Βιολογίας.

Παρακολούθηση μαθημάτων διδακτικής της Βιολογίας και Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας.

Κάτοχος Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής και Διδακτικής επάρκειας.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η φυσική μου κλίση προς τη διδασκαλία αποκαλύφθηκε απο μικρός, καθώς δίδασκα τους συμμαθητές μου, ανακαλύπτοντας τη χαρά του να βοηθάω τους άλλους να μαθαίνουν. Η μητέρα μου, καθηγήτρια κι εκείνη, είναι η μεγάλη μου έμπνευση, καθοδηγώντας με στην επιλογή να ακολουθήσω το επάγγελμα της διδασκαλίας, μοιράζοντας γνώση και πάθος με τις νεότερες γενιές. Επέλεξα, λοιπόν, την διδασκαλία γιατί ήταν κάτι που ανέκαθεν επιθυμούσα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να κατανοήσεις  τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή, είναι καίριο να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και ανοιχτής επικοινωνίας, ώστε να αισθάνεται άνετα να εκφράσει τις απορίες και τις δυσκολίες του. Προσέχουμε τα μοτίβα συμπεριφοράς και τις ακαδημαϊκές του αποδόσεις για να εντοπίστουν τυχόν κενά στη γνώση. Με συνεχείς προσαρμογές στον τρόπο διδασκαλίας,θα μπορέσει ένας εκπαιδευτικός να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις μοναδικές ανάγκες κάθε μαθητή.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
1

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές