Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γιούτσος Βασίλειος

19 ετών
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Ονομάζομαι Βασίλειος Γιούτσος, είμαι φοιτητής Νομικής με βαθμό απολυτηρίου 19 και 9/10, υπότροφος του ιδρύματος Μπενάκη και παραδίδω ιδιαίτερα και διαδικτυακά μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, με ιδιαίτερη έμφαση στον δικό μου τομέα, τα φιλολογικά μαθήματα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Το νεαρό της ηλικίας μου ενισχύει την επαφή με τους συνομηλίκους και συνεπώς την αποδοτικότητα. Πρόσφατα ήμουν και εγώ μαθητής, οπότε, λόγω εμπειρίας δικής μου και του κύκλου μου, είναι εύκολο να αντιληφθώ το σκεπτικό ενός νέου μαθητή και τα σημεία στα οποία χρειάζεται βοήθεια, ακόμα και αν ο ίδιος δεν μπορεί να εκφράσει απολύτως εύστοχα τα σημεία, στα οποία χρειάζεται αρωγή.

Επαγγελματική Εμπειρία

Η επαγγελματική μου εμπειρία στον χώρο είναι ερασιτεχνική και ευκαιριακή. Ως μαθητής, ωστόσο, κατέχω 6 αριστεία, 2 πρωτεία και μια υποτροφία.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Το κίνητρο για να διδάξω ήταν η ανάγκη συμπλήρωσης του ατομικού μου εισοδήματος, ως φοιτητή. Ο στόχος, όμως, είναι αδιαπραγμάτευτα η ορθή προετοιμασία του εκάστοτε μαθητή, με σεβασμό σε εμένα και τον ίδιο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Θα τον θέσω σε διαδικασία να τις εκθέσει ο ίδιος. Συχνά οι μαθητές δυσκολεύονται να εκφράσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Άρα, κρίνεται αναγκαίο να κληθεί ο μαθητής να ανταποκριθεί σε μια πρόκληση, για να γίνουν φανερά τα ισχυρά και τρωτά του σημεία.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
1

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές