Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μάριος Σπυρόπουλος

Κλασική Φιλολογία
Αθήνα, Πετρούπολη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Κλασική Φιλολογία 2009
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Απόφοιτος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με επιστημονική εξειδίκευση στην κλασική φιλολογία (αρχαία ελληνικά και λατινικά) και πολυετή εμπειρία σε ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα κατ’ οίκον σε παιδιά Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. στην Πετρούπολη και σε όλο το λεκανοπέδιο της Αθήνας. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και μεταδοτικότητα αναλαμβάνει και φέρει εις πέρας πάντα με επιτυχία την άρτια προετοιμασία μαθητών για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η σοβαρότητα, η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η μεταδοτικότητα στη δουλειά μου αποτελούν κεντρικές αξίες που με χαρακτηρίζουν. Επιπλέον, είμαι δραστήριος, φιλομαθής, εργασιομανής και τελειομανής καθώς θέλω να αποκομίζει ο μαθητής ή η μαθήτρια πάντα κάτι καινούριο μέσα από το μάθημα. Θέλω να είμαι δίπλα στο μαθητή υποστηρίζοντάς τον και ποτέ απέναντί του με αυστηρό και επικριτικό ύφος. Έχω την συναίσθηση ότι ασκώ πραγματικά ένα λειτούργημα που χρειάζεται επιμονή και υπομονή. Πιστεύω πως με το υλικό και την εμπειρία που διαθέτω, θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών των γονέων και θα μπορέσω να βοηθήσω τα όνειρα των παιδιών τους να πραγματοποιηθούν.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εργαστεί επί 15 χρόνια σε αρκετά ιδιωτικά φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, όπως "Δημόκριτος Group" (Πετρούπολη), "Ορόσημο" (Νέα Φιλαδέλφεια και Άνω Πατήσια), "Διακρότημα" (Αχαρνές), "Έργο Γνώσης" (Ίλιον), "Μπούκης Τάσος" (Αχαρνές) και "Βέρα-Μαργαρίτα Νομικού" (Μαρούσι) κ.ά. Επίσης έχω συνεργαστεί άψογα με ιδιωτικά σχολεία, όπως "Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου" (Περιστέρι) κ.ά. Τέλος, έχω προσφέρει αφιλοκερδώς τις εκπαιδευτικές μου υπηρεσίες στο "Κοινωνικό Φροντιστήριο" του Δήμου Βέροιας, στο "Κοινωνικό Φροντιστήριο" που συστάθηκε με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και στο "Κοινωνικό Φροντιστήριο" της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
15

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές