Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μαυρομμάτη Αργυρώ

έως 30 ετών
Αιγάλεω Περιστέρι Κορυδαλλός Ίλιον Αγία Βαρβάρα Πετρούπολη Νίκαια Ρέντη Καλλιθέα Ταύρος Χαϊδάρι
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Φιλόλογος - Παιδαγωγός, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με ειδίκευση στην παιδοψυχολογία και επαρκείς γνώσεις στις μαθησιακές δυσκολίες με πολυετή εμπειρία στα ιδιαίτερα μαθήματα, παραδίδει μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Α' Λυκείου. Δημοτικό: Όλα τα μαθήματα και αγγλικά, Γυμνάσιο και Λύκειο: Όλα τα φιλολογικά (Αρχαία, Έκθεση, Ιστορία, Λογοτεχνία, Νεοελληνική Γλώσσα). Αναλαμβάνονται κυρίως περιοχές Αιγάλεω, Περιστέρι, Κορυδαλλός, Νίκαια, Καλλιθέα, Α. Βαρβάρα, Χαϊδάρι αλλά και άλλες κατόπιν συνεννοήσεως. Αναλαμβάνονται και παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Τιμές πολύ προσιτές και προσφορές που σχετίζονται με τις συνολικές μέρες διδασκαλίας την εβδομάδα ή τη μελέτη σε αδέρφια. Κυμαίνονται από 5-10 ευρώ/ώρα. Συγκεκριμένα: Α',Β',Γ' Δημοτικού: 5ευρώ/ώρα Δ',Ε',Στ' Δημοτικού: 7ευρώ/ώρα Γυμνάσιο: 8ευρώ/ώρα Α' Λυκείου: 10ευρώ/ώρα Οι τιμές είναι συζητήσιμες και αλλάζουν ανάλογα με τα δεδομένα του κάθε ιδιαίτερου. Οι τιμές για τα μαθήματα μέσω skype είναι για δημοτικό 5ευρώ/ώρα, για γυμνάσιο 6ευρώ/ώρα και για Α' λυκείου 7ευρώ/ώρα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διότι υπάρχει διάθεση για δουλειά, υπομονή, μεταδοτικότητα και γνώσεις όσον αφορά τα καινούρια δεδομένα. Παρέχονται δικές μου σημειώσεις και ασκήσεις. Υπάρχει υπομονή και έντονη διάθεση για βοήθεια με μεθοδικότητα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Α' Λυκείου. Ενισχυτική διδασκαλία στο κοινωφελές σχολείο του δήμου.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές