Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πέτσα Ηλιάνα

έως 20 ετών
Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Φοιτήτρια τελειόφοιτη του τμήματος της Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος πτυχίου proficiency (Michigan), με εμπειρία στην διδασκαλία παιδιών, παραδίδει μαθήματα αγγλικών σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, καθώς και σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, ατομικά η σε γκρουπ.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μέσω των ιδιαίτερων μαθημάτων, ο καθηγητής εστιάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε μαθητή και προσφέρει υπηρεσίες ανάλογες με το επίπεδο και τις δυνατότητες του. Θεωρώ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του μαθητή, καθώς διαθέτω πολύ υπομονή και διάθεση για διδασκαλία, πολύ καλό επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας και εμπειρία στην προσέγγιση και διδασκαλία παιδιών. Επιπλέον η φοίτηση μου σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό (Πορτογαλία) μου έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιώ την αγγλική γλώσσα σε καθημερινή βάση, εντός και εκτός του πανεπιστημίου, δημιουργώντας μια φυσικότητα στη χρήση της γλώσσας.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω παραδώσει μαθήματα αγγλικών σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και έχω προσφέρει βοήθεια στα μαθήματα φιλολογικών, αγγλικών και γαλλικών του σχολείου (δημοτικού και γυμνασίου).

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές