Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ζ. Ελισάβετ

έως 30 ετών
Νομική
Πτυχία
Εθνικό& Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Νομική Επαληθευμένο
JLPT
Δίπλωμα - N1 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Κάτοχος του JLPT N1 (επίπεδο C2) παραδίδει μαθήματα Ιαπωνικών όλων των επιπέδων, ατομικά, σε γκρουπ (σε πιο συμφέρουσα τιμή) ή μέσω skype. Έχω πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της ιαπωνικής γλώσσας, καθώς και στην προετοιμασία για τα πτυχία των εξετάσεων JLPT, με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Παρέχεται και σε ηλεκτρονική μορφή όλο το διδακτικό υλικό και υπάρχει δυνατότητα επιλογής των εγχειριδίων που επιθυμεί ο κάθε μαθητής να ακολουθήσει, ανάλογα με την ηλικία, τα ενδιαφέροντα και το επίπεδό του. Πέρα από τα εγχειρίδια εκμάθησης, χρησιμοποιώ παραδοσιακά παραμύθια, ιστορίες, manga κλπ. για επιπλέον εξάσκηση και τριβή με την ιαπωνική κουλτούρα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η ιαπωνική γλώσσα δεν μπορεί να διδαχθεί και να γίνει κατανοητή από έναν δυτικό αποκομμένη από την ιστορία και την κουλτούρα του ιαπωνικού λαού. Επομένως, ακολουθώ ετυμολογική προσέγγιση ιδίως στην διδασκαλία ιδεογραμμάτων και δίνω έμφαση σε πολιτισμικά στοιχεία τόσο της κλασικής όσο και της σύγχρονης Ιαπωνίας (ιστορία, γεωγραφία, θρησκεία, λογοτεχνία κ.α.). Επίσης, μέρος του μαθήματος είναι η εκμάθηση της σύγχρονης καθομιλούμενης ιαπωνικής γλώσσας, που γίνεται ευρέως γνωστή μέσω των manga/anime και που δυστυχώς συχνά παραλείπεται τόσο από τα κλασικά εγχειρίδια όσο και από πολλούς διδάσκοντες.

Επαγγελματική Εμπειρία

Πολυετής διδασκαλία Ιαπωνικών σε φροντιστήριο και σε ιδιαίτερα μαθήματα, με σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις JLPT.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

9 Κριτικές

Η Ελισάβετ είναι μια πάρα πολύ εργατική καθηγήτρια με όρεξη για δουλειά και πολύ βοηθητική στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε μαθητή. Είναι επεξηγηματική, και κατέχει γενικότερες γνώσεις που βοηθούν τους μαθητές να έρθουν πιο κοντά στην κουλτούρα της γλώσσας. Κατέληξα σε αυτή ύστερα από λήξη συνεργασίας με προηγούμενο φροντιστήριο ιαπωνικών λόγο διαφωνιών και νιώθω πλήρως ικανοποιημένος. Είναι υπομονετική και έτοιμη να εξηγήσει το οτιδήποτε όσες φορές χρειαστεί για οποιαδήποτε περίπτωση.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα και ειδικά για άτομα που νιώθουν ότι ίσως χρειάζονται μια δασκάλα που είναι ικανή να τους δώσει ένα παραπάνω σπρώξιμο για κινητοποιήση εκμάθησης της γλώσσας χωρίς όμως να γίνεται φορτική ή δυσάρεστη.

Φ. Ιάσονας

Η Ελισάβετ με έκανε να αγαπήσω ακόμα περισσότερο τα ιαπωνικά και την Ιαπωνία ως κουλτούρα και γλώσσα! Είναι πολύ υπομονετική και το μάθημα πάντα διασκεδαστικό και ενδιαφέρον.いちばんせんせい! 

10/10 would recommend 

Στέλλα Φουστέρη

H Ελισάβετ είναι υπέροχη καθηγήτρια με πάθος για τη διδασκαλία, μεγάλη μεταδοτικότητα και βαθιά γνώση της γλώσσας. Δείχνει πάντα ενδιαφέρον για τους μαθητές της, είναι πολύ υπομονετική και ακούραστη στο να διδάσκει και να μεταδίδει την αγάπη και τις γνώσεις της πάνω στην Ιαπωνική γλώσσα. Τα μαθήματα είναι πολύ καλά οργανωμένα, δίνονται πολλοί μνημονικοί κανόνες και υπόβαθρο για τη καλύτερη κατανόηση και απομνημόνευση του λεξιλογίου, γραμματικής κτλ., και παράλληλα πολλά στοιχεία σχετικά με την Ιαπωνική ιστορία και κουλτούρα. Επίσης, η προετοιμασία για τις εξετάσεις του JLPT γίνεται με μεγάλη μεθοδικότητα και με υποστήριξη από μέρους της. Τα μαθήματα περνούν πάντα πολύ ευχάριστα και σε κάνουν να αγαπάς την Ιαπωνική γλώσσα όλο και περισσότερο!

 Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!!

Αναστασία Π.