Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χρέλη Ερις

έως 30 ετών
Χαλάνδρι, Χολαργός,ΑΓ-Παρασκευή, Μαρούσι, Π. Ψυχικό, Ν Ψυχικό, Φιλοθέη, Κηφισιά, Π Φάληρο, Ν Φάληρο, Ν Σμύρνη, Γλυφάδα,Καλλιθέα, Μοσχάτο, Πειραιάς, Κερατσίνι, Χαιδάρι, Αιγάλεω, Κορυδαλλός, Ρέντης, ΑΓ Βαρβάρα.
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Φυσικός, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη βασική θεωρητική Φυσική, αριστούχος απόφοιτος ΕΚΠΑ με πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής, Μαθηματικών και Χημείας σε μαθητές και μαθήτριες του γυμνασίου, ΓΕΛ, και ΕΠΑΛ. Η διδασκαλία των θετικών μαθημάτων είναι μία αλληλεπίδραση διδάσκοντα-διδασκόμενου, μία δυναμική και συνεχής εξέλιξη.. Από την δεκαετή εκπαιδευτική εμπειρία μου με μεταπτυχιακό στις διδακτικές επιστήμες, κατανόησα ότι με μεθοδικότητα και σχολαστικότητα, πως αν υπάρχει θέληση ΟΛΑ κατορθώνονται..και όλα ξεκινούν από την βαθιά κατανόηση, τη διδαχή και την μεταδοτικότητα...και τα βαθμολογικά αποτελέσματα επιβραβεύουν εκείνους που θέλουν να μάθουν, που προσπαθούν και δεν παραιτούντα.. Η φυσική περιγράφει όσα τα μαθηματικά μετρούν.. "Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι, δεν το έχεις καταλάβει τόσο καλά ωστέ να το εξηγήσεις..."

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Τα θετικά μαθηματα οπως η φυσική, τα μαθηματικά, η χημεία ειναι μαθηματα που φοβίζουν τους μαθητές.. σε κάθε τάξη ..απο τις ενδοσχολικές εξετάσεις μέχρι και τςι πανελλήνιες.. στόχος μου ειναι να μεταδώσω τις γνώσεις που έχω, με υπευθυνότητα, συνέπεια, οργανωτικότητα, με παιδαγωγική προσέγγιση και εκπαιδευτική ενσυναίσθηση, προκειμένου να βελτιώσω τις δεξιοτητες και την απόδοση του μαθητή/μαθητριας σ αυτά τα "δυσκολα" μαθήματα, ωστέ να επέλθει το βέλτιστο αποτέλεσμα.. Προσεγγίζω τον κάθε μαθητή/μαθήτρια σαν αυτόνομη μονάδα με συγκεκριμένη μεθοδολογία προκειμένου να ξεκλειδώσω τον τρόπο σκέψης του, την μεθοδική λογική και τις δεξιότητές του ωστέ να εξαλειφθούν οι δυσκολίες, η δυσπροσαρμογή και αναπατολεσματικότητα που ενδεχομένως να παρουσιάζονται.

Επαγγελματική Εμπειρία

-δωδεκαετής διδασκαλία ιδιαίτερων μαθημάτων σε όλες τις τάξεις του γυμνασίου και του λυκείου -πεντάχρονη φροντιστηριακή εμπειρία σε όλες τις τάξεις του γυμνασίου και του λυκείου --απόφοιτος τμήματος Φυσικής, Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. --κάτοχος μεταπτυχιακού με Αριστα στη Βασική Θεωρητική Φυσική. "Χαρακτηρίζομαι από δωδεκαετή εμπειρία στα ιδιαίτερα μαθήματα. Εχω διδάξει και διδάσκω σε φροντιστήριο, σε ομαδικά gkroup, σε κέντρο μελέτης μαθητες κάθε τάξης γυμνασίου και λυκείου. Ειμαι κατοχος μεταπτυχιακου στην βασική θεωρητική φυσική και έχω συμμετάσχει σε πανελλαδικά συνέδρια και σε συνέδρια στο εξωτερικό, με τις ανάλογες πιστοποιήσεις."

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές