Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πώς μπορώ να βρω ιδιαίτερα μαθήματα;

CertifiedΕπικύρωση αγγελίας

Επικυρώστε την αγγελία σας.  Όταν ένας καθηγητής φέρει το σήμα «Επικυρωμένος Καθηγητής από το idietera.gr», σημαίνει πως έχουμε πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να επαληθεύσουμε την ταυτότητά του. Έτσι, αυξάνεται η εμπιστοσύνη των μαθητών και των γονέων προς το πρόσωπό σας.

Picture of a chartΥπηρεσία Προώθησης

Επιπλέον, για να βελτιώσετε αισθητά τις πιθανότητες εύρεσης μαθητών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Προώθησης του idietera.gr! Προωθήστε την αγγελία σας στην κορυφή της κατηγορίας του μαθήματος που διδάσκετε και απογειώστε την επισκεψιμότητά της!

A picture of a documentΗ αγγελία σας

Κατά τη δημιουργία και επεξεργασία της αγγελίας σας, θα βρείτε προτεινόμενα πεδία που καλείστε να συμπληρώσετε. Δεν είναι όλα υποχρεωτικά για τη δημοσίευσή της, όμως συμβάλλουν σημαντικά στη δημιουργία ενός πλήρους και λεπτομερούς προφίλ. Προτείνουμε, λοιπόν, να τα συμπληρώσετε όλα, χρησιμοποιώντας τουλάχιστον 50 λέξεις στο καθένα.

A photo cameraΦωτογραφία

Eίναι το πρώτο στοιχείο από το οποίο θα σχηματίσουν γνώμη για εσάς οι υποψήφιοι μαθητές σας. Η δημοσίευση μιας καθαρής, υψηλής ανάλυσης φωτογραφίας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Αποφύγετε τη χρήση αφηρημένων και σκοτεινών φωτογραφιών και προτιμήστε μία όπου το πρόσωπό σας εμφανίζεται καθαρά. 

picture of a starΚριτικές

Ζητήστε από τους μαθητές σας να δημοσιεύσουν μία αξιολόγηση, την οποία θα δημοσιεύσουμε στην αγγελία σας και θα λειτουργήσει όπως οι συστάσεις. Αγγελίες με αξιολογήσεις έχουν περισσότερο κύρος και εμφανίζονται συχνότερα στις αναζητήσεις των μαθητών.

Todo listΚατηγορίες

Επιλέξτε προσεκτικά όλες τις κατηγορίες των μαθημάτων που παραδίδετε. Μπορείτε να επιλέξετε όσες κατηγορίες θέλετε στις οποίες θα εμφανίζεται η αγγελία σας, όποτε γίνεται η αντίστοιχη αναζήτηση.

A picture of a pencil for edit contentΑνανέωση αγγελίας

Ανανεώνετε συχνά την αγγελία σας. Στη σελίδα σας εμφανίζεται η ημερομηνία που κάνατε τις τελευταίες αλλαγές. Αγγελίες που έχουν ανανεωθεί πρόσφατα φαίνονται ενεργές και γι' αυτό προσελκύουν το ενδιαφέρον περισσότερων μαθητών.

Google play iconΕγκατάσταση της εφαρμογής μας

Αναπτύξαμε για εσάς μία εφαρμογή που θα εμφανίσει αμέσως ειδοποίηση στην οθόνη του κινητού σας μόλις έχετε κάποιο μήνυμα από μαθητή. Μπορείτε να κατεβάστε την εφαρμογή εντελώς δωρεάν από το Google Play., ή να μάθετε περισσότερα.

Είμαστε δίπλα σας!

Μην διστάσετε να ζητήσετε να ελέγξουμε την αγγελία σας και να σας συμβουλέψουμε για το πώς μπορείτε να την βελτιώσετε. Η ομάδα μας θα χαρεί να προσφέρει τη γνώση και την εμπειρία της χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Καλή επιτυχία!