Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κ. Ιωάννης

Πτυχία
Κ. Ιωάννης
Πιστοποίηση - 0
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών παραδίδονται από έμπειρο Ελληνοβρετανό native speaker κάτοχο CELTA (Certificate in English Language Teaching for Adults).

Προϋπηρεσία (10 χρόνια) σε κέντρα σπουδών Αγγλικών για ξένους στο Λονδίνο (LSC Stanton, London Language Studio) και 5 χρόνια στην Έλλάδα.

Αποτελεσματική και υπεύθυνη μέθοδος διδασκαλίας με έλεγχο απόδοσης και κατανόησης, πλήρης, εξατομικευμένη και στοχευμένη προετοιμασία προσεγμένη στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε μαθητή για όλα τα επίπεδα Cambridge/Michigan, Business English καθώς και για English for Healthcare Professionals (OET), IELTS. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα κατάρτισης υποψηφίων για μεταπτυχιακές σπουδές σε πανεπιστήμια Αγγλίας/ΗΠΑ/EE.

Προσεγμένη διδασκαλία και σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η βελτίωση στην απόδοση και χρήση της γλώσσας που επιτυγχάνουν οι μαθητές μου δεν συνδυάζεται απλώς με την απόκτηση ενος πιστοποιητικού η καλύτερης βαθμολογίας στο σχολείο. Είναι κάτι που θα παρατηρήσουν τοσο οι μαθητές με τους γονείς οσο και οποιοσδήποτε άλλος μιλήσει Αγγλικά με τον μαθητή.

Επαγγελματική Εμπειρία

Προϋπηρεσία (10 χρόνια) σε κέντρα σπουδών Αγγλικών για ξένους στο Λονδίνο (LSC Stanton, London Language Studio) και 5 χρόνια στην Έλλάδα με μαθητές όλων των ήλικιων και επαγγελμάτων.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Δυστυχώς η πλειοψηφία των δασκάλων στην Ελλάδα διδάσκει Αγγλικά με Ελληνικό τρόπο και μέθοδο και συνήθως βιαστικά καταλήγοντας σε γνώσεις που δεν αντιστοιχούν σε Αγγλικά αλλά σε κατι ενδιάμεσο μεταξύ Ελληνικών και Αγγλικών. Οι μαθητές δεν το αντιλαμβάνονται αυτό και συνεπώς όταν προκύψουν περιπτώσεις που πρέπει να μιλήσουν απλά Αγγλικά με κάποιον άλλον δεν δημιουργούν καλή εντύπωση απ'την στιγμή που υποτίθεται ότι έχουν της ανάλογες γνώσεις. Η δίκη μου δουλειά είναι να διορθώσω αυτή την κατάσταση έτσι ώστε ο καθε μαθητής να χρησιμοποιεί σωστά Αγγλικά στην πράξη σύμφωνα με το επίπεδο Αγγλικών που έχει μάθει.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κατά την διάρκεια της πρώτης επαφής με τον μαθητή, τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση στα Αγγλικά φαίνονται σχεδόν αμέσως τόσο στην προφορική ευχέρεια όσο και στην γραπτή απόδοση.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Έτη εμπειρίας
15

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές