Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Tσιμπού Φωτεινή

Καλλιθέα
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Φοιτήτρια με προϋπηρεσία σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα παραδίδει μαθήματα αγγλικών όλων των επιπέδων σε μαθητές δημοτικού , γυμνασίου , λυκείου και ενήλικες .Αναλαμβάνονται και προετοιμασίες πτυχίων IELTS , GMAT , TOEIC ,ECPE, CPE ,CAE,ECCE ,FCE etc. Δεκτά και group 2-3 ατόμων . Διαθέσιμες συστάσεις εφόσον ζητηθούν. Τιμή συζητήσιμη .

Τελειόφοιτη φοιτήτρια του Μαθηματικού με πολυετή προϋπηρεσία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών , Φυσικής , Χημείας σε μαθητές Δημοτικού , Γυμνασίου , Λυκείου . Τιμή συζητήσιμη . Διαθέσιμες συστάσεις εφόσον ζητηθούν. Περιοχές: Περιστέρι , Καλλιθέα , Μοσχάτο , Ταύρος , Νέα Σμύρνη , Νέος Κόσμος , Παλαιό Φάληρο κλπ. Τσιμπού Φωτεινή

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος ο μαθητής μαθαίνει να μιλάει αγγλικά και να γράφει με τον τρόπο που χρειάζεται έτσι ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα αποτελεσματικά και στη δουλεία του και σε σπουδές του ή επισκέψεις του στο εξωτερικό και να περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις του . Το οπτικοακουστικό υλικό και οι σημειώσεις που δίνονται σε συνδυασμό με την χρήση των βιβλίων συνάδουν σε ένα άκρως ενδιαφέρον μάθημα .Βασικός στόχος του μαθήματος είναι η αφομοίωση των γνώσεων αλλά και ο μαθητής να αγαπήσει τη γλώσσα .

Το μάθημα γίνεται με έναν ενδιαφέρων και δημιουργικό τρόπο .Σκοπός του μαθήματος ΔΕΝ είναι απλά ο μαθητής να πάρει λυμένες τις ασκήσεις του για το σχολείο αλλά να μάθει να σκέφτεται . Το κάθε μάθημα στηρίζεται και σε μια ξεχωριστή μεθοδολογία την οποία ο μαθητής την κάνει κτήμα του και την εφαρμόζει στις ασκήσεις του .Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κάθε μαθητής έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης άρα κάθε μεθοδολογία αντιλαμβάνεται και εφαρμόζεται διαφορετικά από τον καθένα. Τέλος συχνές επαναλήψεις μέσω βοηθητικού υλικού και συνεχείς επικοινωνία με τον γονέα είναι δυο στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα μαθήματα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω υπάρξει καθηγήτρια αγγλικών τα τελευταία 5 χρόνια σε φροντιστήριο και σε ιδιαίτερα .Έχω διδάξει από pre junior έως Proficiency και έχω 100% επιτυχία σε εξετάσεις από Α1 έως C2 σε GMAT, IELTS και TOEIC .

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Η Κυρία Φωτεινή είναι μια εξαίσια καθηγήτρια μαθηματικών.Κάνει μαθήματα και στα δυο μου παιδιά .Τα διαγωνίσματα τους ήταν καθαρά 20 και για τους δυο . Η καθηγήτρια τούς στο σχολείο μου είπε τα καλύτερα και έχει μείνει άναυδη με την εξέλιξη τους .Τα παιδιά πλέον λατρεύουν τα μαθηματικά και ασχολούνται με αυτά και πέρα από τις σχολικές τους δραστηριότητες . Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε θέλει μια πολύ καλή καθηγήτρια μαθηματικών.

Katsoulis
27.12.2013