Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λ. Χριστίνα

έως 40 ετών
Βόρεια προάστια
Πτυχία
BEIJING LANGUAGE AND CULTURE UNIVERSITY
Πιστοποίηση - TEACHING CHINESE AS A FOREIGN LANGUAGE Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Με γνώμονα την αγάπη μου για την διδασκαλία και την αγάπη μου για τη κινεζική γλώσσα και πολιτισμό παραδίδω μαθήματα σε παιδιά και ενήλικες όλων των ηλικών. Το μάθημα προσαρμόζεται κάθε φορά στις ανάγκες του κάθε μαθητή , ενώ παρέχεται πλούσιο  προσωπικό υλικό. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Αθήνας και του Beijing Language and Culture University: Teaching Chinese as a Foreign Language. 100% επιτυχία στις εξετάσεις YCT, HSΚ με πολύ υψηλές επιδόσεις. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Το χρονικό διάστημα που διδάσκω κινεζικά έχω καταφέρει να ματαδώσω την αγάπη μου και τις γνώσεις μου στους μαθητές μου, αυτό φαίνεται και κάθε χρόνο από τα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις. Επίσης, διαθέτω υπομονή και οργανώνω κάθε μου μάθημα ξεχωριστά σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους κάθε μαθητή. Επιπλέον, υπάρχει δυναότητα διαδυκτιακών μαθημάτων προσαρμορμένα ετσί ώστε το μάθημα να είναι άμεσο, ευχάριστο και χωρίς κανένα πρόβλημα, το υλικό για όλα τα επίπεδα είναι προσαρμοσμένο ειδικά για διαδυκτιακά μαθήματα.

Επαγγελματική Εμπειρία

6 χρόνια εμπειρίας διδασκαλίας της κινεζικής γλώσσας, ιδιαίετερα, γκρουπ και φροντιστήρια.

Εμπειρία στη διδασκαλία της ελληνικής σε Κινέζους.

Προετοιμασία για τα πτυχία HSK, YCT.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Στόχος μου είναι ο μαθητής μου εκτός απο τις γνώσεις που θα λάβει, να αγαπήσει και να κατανοήσει αυτή τη τόσο ενδιαφέρουσα γλώσσα και πολιτισμό, ετσί ώστε να μπορέσει με κατάλληλο τρόπο να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες που δίνοτανται έχοντας το εφόδιο της γνώσης της κινεζικής γλώσσας.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Με την διδακτική μου εμπειρία αυτών των χρόνων και καθώς είχα μαθητές όλων των ηλικών (6 χρονών έως 56) μπορώ εύκολα να καταλάβω τις αδυναμίες του κάθε μαθητή και ύστερα να προσαρμοστεί το μάθημα κατάλληλα.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

13 Κριτικές

Η Χριστίνα είναι μια χαρισματική δασκάλα και καθηγήτρια. Σαν μαθήτρια είχα αλλάξει 4 καθηγητές κινέζικης γλώσσας μέσα σε 7 χρόνια, και είχα δυστυχώς πολλά κενά και αδυναμίες. Από τον πρώτο κιόλας μήνα, η Χριστίνα​ μου έδειξε τον πιο ευχάριστο και αποτελεσματικό τρόπο να μελετάω και να μπορέσω να καταννοήσω τη γλώσσα. Προετοιμάζει και μοιράζεται μαζί σου διδακτικό υλικό στα ελληνικά, οργανωτική και επεξηγηματική, έχει όρεξη και όλη την καλή διάθεση. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα για κάθε ηλικία και επίπεδο μάθησης, είναι καταπληκτική! 

Πρίσκιλλα

Η κυρία Χριστίνα είναι καταπληκτική δασκάλα,τα παιδιά μου, 8 και 10 ετών, κάνουν εδώ και  δύο χρόνια μαθήματα μαζί της και έχουν ενθουσιαστεί! Εκτός από το ότι είναι μεταδοτική έχει πολύ ωραίο τρόπο με τα παιδιά και παιδαγωγική προσέγγιση. Τα παιδιά λατρεύουν τις χειροτεχνίες που κάνουν μαζί!

Μαριάνα

Εξαιρετική καθηγήτρια, η Χριστίνα παραδίδει μαθήματα Κινεζικών εδώ και πάνω από ένα χρόνο στα δύο παιδιά μου, 9 και 10 ετών. Υπομονετική και μεθοδική, μεταδοτική και άψογη στην οργάνωση, αλλά πάνω απ’όλα ξέρει να κρατάει το ενδιαφέρον δύο μικρών παιδιών, βοηθώντας τα να αγαπήσουν τη γλώσσα.

Χρυσούλα