Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα HSK1

Μαθήματα HSK1

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα HSK1; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα HSK1 Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα HSK1 εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Βόλος 20€
Και Online
Καθηγητής κινέζικης και αγγλικής γλώσσας, απόφοιτος αγγλικών πανεπιστημίων και κάτοχος πτυχίων HSK, με μεγάλη εμπειρία στην διδασκαλία ξένων γλωσσών, παραδίδει μαθήματα σε…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Βόρεια προάστια 25€
Και Online
Με γνώμονα την αγάπη μου για την διδασκαλία και την αγάπη μου για τη κινεζική γλώσσα και πολιτισμό παραδίδω μαθήματα σε παιδιά και ενήλικες όλων των ηλικών.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 13 Κριτικές
Online 30€
Δια ζώσης
你好!Αν θέλεις να μάθεις κινέζικα 'με τρόπο, κι όχι κόπο', παραδίδω διαδικτυακά μαθήματα κινέζικης γλώσσας.Η μεθοδολογία μου έχει εσένα και τους στόχους σου στο επίκεντρο:
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 3 Κριτικές
Γλυφάδα 30€
Και Online
你好!Παραδίδονται μαθήματα κινεζικής γλώσσας. Привет! Παραδίδονται μαθήματα ρωσικής γλώσσας. Проводятся курсы греческого языка./ 开展希腊语培训.
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό 5 Κριτικές
Αθήνα 20€
Και Online
大家好!Είμαι καθηγήτρια απόφοιτος του τμήματος κλασικής φιλολογίας του ΕΚΠΑ με εμπειρία 18 ετών στη διδασκαλία , κάτοχος HSK διπλωμάτων με μετεκπαίδευση στο Beijing International Chinese…
Έκπτωση σε αδέρφια 7 Κριτικές
Αθήνα 25€
Και Online
Καθηγήτρια Κινεζικής Γλώσσας, πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, κάτοχος ανώτατου διπλώματος HSK, απόφοιτη του Πανεπιστημίου BLCU (Beijing Language and Culture University)…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Νέο Ηράκλειο/ Νέα Ιωνία/ Φιλαδέλφεια/ Μαρούσι/ Μελίσσια/ Φιλοθέη/ Ψυχικό 40€
Δια ζώσης
Τα Κινέζικα είναι πλέον η γλώσσα του εμπoρίου και του μέλλοντος.
1 Κριτική
Αθήνα 16€
Και Online
Καθηγητής κινεζικής γλώσσας, κάτοχος διπλωμάτων HSK και HSKK με εμπειρία στη διερμηνεία σε εταιρία, αλλά και στη διδασκαλία ελληνικών σε Κινέζους, παραδίδει μαθήματα.
4 Κριτικές
Shanghai 20€
Και Online
Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια του Πανεπιστημίου ξένων γλωσσών της Σαγκάης (Shanghai International Studies University/διδασκαλία της Κινεζικής σε αλλόγλωσσους) με μετεκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο…
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 40€
Και Online
Καθηγήτρια με εμπειρία 13 χρόνων και συγγραφέας του βιβλίου Κινέζικη Γραμματική στα ελληνικά, διδάσκει παιδιά και ενήλικες.
Άλιμος 3€
Και Online
Γεια σας! Ονομάζομαι Αργυρώ και φοιτώ στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Είμαι κάτοχος διπλωμάτων HSK. 
Έκπτωση σε ανέργους
Γαλατσι 30€
Και Online
Γηρασκω αει διδασκομενος!活到老,学到老!
Έκπτωση για γκρουπ 1 Κριτική
ιδιαίτερα μαθήματα
Μαρούσι 16€
Και Online
Κινέζικα εγγυημένα και αποτελεσματικά για παιδιά και ενήλικες. Αθήνα και προάστια. Προετοιμασία για εξετάσεις HSK.
ιδιαίτερα μαθήματα
Πειραιάς 10€
Δια ζώσης
Παραδίδονται μαθήματα Κινέζικων στο Πειραιά. Προετοιμασία για επίπεδα Α1, Α2. (CERF) 

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...