Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βλάστου Λυδία

Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) και μεταπτυχιακού στην Θεωρητική και Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), με πολυετή εμπειρία στη διαδασκαλία  παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών και διαδικτυακά μαθήματα σε παιδιά και ενήλικες όλων των επιπέδων.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μέχρι στιγμής έχω 100% επιτυχία στην προετοιμασία των μαθητών μου σε οποιαδήποτε εξέταση αγγλικών. Είμαι προσιτή, ευχάριστη και λατρεύω τη γλώσσα που διδάσκω. Σκοπός μου είναι ο μαθητής να μάθει και να αγαπήσει τα αγγλικά. Παρέχω δικό μου υλικό (γραμματική, ασκήσεις, δραστηριότητες) και προσαρμόζω το κάθε μάθημα στις ανάγκες του μαθητή. Είμαι οργανωτική, υπεύθυνη και βοηθώ τους μαθητές να οργανώσουν το διάβασμά τους και να πετύχουν τους στόχους τους. Αναλαμβάνω μαθητές για οποιαδήποτε εξέταση, συμπεριλαμβανομένης και της εξέτασης των αγγλικών ως πανελλαδικά εξεταζόμενο μάθημα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω εμπειρία διδασκαλίας 6 χρόνων, σε ιδιαίτερα και φροντιστηριακά μαθήματα. Έχω αναλάβει μαθητές, φοιτητές και ενήλικες γενικότερα για την προετοιμασία πτυχίων Β2 και Γ2: ECCE, ECPE, TIE, ESB, IELTS.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχοντας μεγαλώσει σε οικογενειακό περιβάλλον καθηγητών είχα την χαρά να δω την αξία της μετάδοσης γνώσεων. Από τη στιγμή που ήρθα σε επαφή με τα Αγγλικά, συνειδητοποίησα πόσο μου αρέσει η ιδέα της εκμάθησης ξένων γλωσσών, γι’ αυτό και συνέχισα με την εκμάθηση Γερμανικών και Ισπανικών. Η αγάπη μου δηλαδή για τις γλώσσες και την μετάδοση οποιασδήποτε γνώσης, με ώθησε γρήγορα στην Αγγλική Φιλολογία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και στην μετέπειτα εργασία μου ως καθηγήτρια.

Ο βασικός μου στόχος είναι να διδάξω την αγγλική γλώσσα και κουλτούρα και να μεταδώσω την αγάπη μου για τις γλώσσες, βάζοντας σε εφαρμογή τις γνώσεις Γλωσσολογίας που απέκτησα σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή θα τις καταλάβω μέσα από συζήτηση μαζί του και από το μάθημά μας γενικότερα. Πάντοτε ακούω τον μαθητή και προσαρμόζω το μάθημά μου στις ανάγκες και προτιμήσεις του, με στόχο την επιτυχία του σε οτιδήποτε στοχεύει.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές