Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Idietera JLPT N5

Μαθήματα Idietera JLPT N5

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Idietera JLPT N5; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Idietera JLPT N5 Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Idietera JLPT N5 εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Βόρεια Προάστια Αθήνας 20€
Και Online
Είμαι κάτοχος του πτυχίου Ν2 στα Ιαπωνικά και προσεχώς του Ν1 και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα στα Ιαπωνικά με τη δυνατότητα κατάλληλης προετοιμασίας του μαθητή/τριας για συμμετοχή του…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 3 Κριτικές
Αθήνα 20€
Και Online
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Ιαπωνικών για όλες τις ηλικίες. Εκμάθηση της γλώσσας δια ζώσης στον χώρο σας είτε μέσω διαδικτύου.
Έκπτωση για γκρουπ 8 Κριτικές
Χαλάνδρι 15€
Και Online
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Ιαπωνικών  σε όλες τις ηλικίες στα βόρεια προάστια.  Όλο το διδακτικό υλικό  παρέχεται  σε ηλεκτρονική μορφή καθώς και σε φωτοτυπίες . …
Έκπτωση σε αδέρφια
Αθήνα 15€
Και Online
Παραδίδονται online ιδιαίτερα μαθήματα ιαπωνικών από έμπειρη καθηγήτρια για τα επίπεδα (Ν5-Ν1), με δυνατότητα συμμετοχής στις επίσημες εξετάσεις JLPT.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Γέρακας 15€
Και Online
Παραδίδω μαθήματα  ιαπωνικής γλώσσας  με προετοιμάσια για τις επίσημες εξετάσεις ιαπωνικής γλώσσας JLPT.
Έκπτωση για γκρουπ 2 Κριτικές
Αθήνα 15€
Και Online
Παραδίδω μαθήματα Ιαπωνικών είτε ατομικά είτε σε γκρουπ (με πιο συμφέρουσα τιμή) και online. Δίνεται έμφαση όχι μόνο στην εκμάθηση της ιαπωνικής γλώσσας, αλλά και της κουλτούρας.
Έκπτωση για γκρουπ 1 Κριτική

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...